OVER ONS

Achter elk sterk ContainerConcept
staat een sterk ContainerTeam.

0

jaren ervaring
in de containersector.

0

containers omgetoverd
tot droomprojecten.

0

locaties opgefleurd door een
ContainerConcept.

NOOIT MEER INSPIRATIELOOS

Verbouwing of renovatie? Nood aan extra ruimte voor jezelf, je kids, je ouders, je voertuig(en), je tuinmateriaal, je hobby, je huisdieren, of… [vul zelf in]?
Dan is er niets fijner dan een container!

Wij goochelen met de gekende metalen dozen om jouw perfecte woon-, werk-, chill-, opberg- of parkeeroplossing te creëren. Modern, stijlvol, praktisch, moduleerbaar en duurzaam indien gewenst.

De mogelijkheden zijn trouwens écht eindeloos: van containerwoningen (of tiny houses), -lounges, -bars, -garages, -poolhouses, -tuinhuizen tot grotere op maat gemaakte realisaties zoals containerzwembaden,
-mancaves, -ateliers, -restaurants, -stadsserres, -bedrijfscomplexen etc.

Of je nu voor één van de beschikbare standaardconcepten gaat en er een eigen twist aan geeft; of je bouwt samen met ons from scratch… Wij zorgen voor een prachtig staal-tje metaalbewerking!


Over ons ContainerTeam

ONS CONTAINERBEDRIJF

ContainerConcepts.be vaart onder de vlag van Mega Industrial Engineering, een Antwerps familiebedrijf met een decennialange ervaring in het stockeren en repareren van koelcontainers – ook wel reefers genoemd.

In 2017 ontsproot er uit hun activiteiten een nieuw creatief project dat zich specifiek toelegt op het transformeren van zeecontainers – niet alleen reefers, dus.

In de praktijk bleek al snel dat containers enorm dankbare bouwstenen zijn voor zowat elk denkbaar constructie- of renovatieproject. De vraag nam toe en ContainerConcepts kon niet anders dan mee te groeien: een eigen kantoor, terrein en atelier met meerdere hallen lieten niet lang op zich wachten. Daarnaast werd de interne structuur en rolverdeling van de verschillende medewerkers verfijnd en vonden er doelgerichte aanwervingen plaats.

Vandaag is ContainerConcepts vaste leverancier van oehs en ahs in de (tuin)bouw- of renovatiesector.

Wij bouwen dromen met containers.
Think outside the box – build inside the box.