Container Tuinhuis

Dinant

Container Tuinhuis

Project

Dinant

Naam

CONTAINER TUINHUIS DINANT

Container Concepts stelt u voor ‘de Dinant’, een ruim tuinhuis dat je volledig naar je eigen wensen en behoeften kunt inrichten. Wat je ook nodig hebt, wij realiseren het voor je.

Heb je behoefte aan opslagruimte voor al je tuingereedschap? Of droom je van een knusse lounge om van je tuin te genieten? Misschien wil je wel beide combineren of heb je een geheel ander idee in gedachten. Het ‘Dinant’ tuinhuis biedt oplossingen voor al deze behoeften.

Dit tuinhuis is gebaseerd op een 20 voet container en kan volledig worden aangepast aan jouw eisen. We werken met hoogwaardige materialen om de perfecte ruimte te creëren die naadloos aansluit bij jouw visie. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van ‘Dinant’ jouw ideale tuinhuis.

Basis uitvoeringen

BASIS

• 20 voet container met buitenmaten 6m (L) x 2,44m (B) x 2,6m (H)
• Al een carrière achter de rug (zogenaamde one-trip = splinternieuw)

Kleuren

• Langs de buitenkant gespoten in het zwart RAL9005
• Langs de binnenkant gespoten in het wit Ral9010

Afwerking

• Geleverd met de typische houten containervloer
• Langs de zijkant voorzien van een stalen deur met slot
• Lang smal klepraam (zwart PVC) van 2000 x 700 mm

aanbod hero bg

Op maat volgens
jouw wensen!

Niet alleen bovenstaande concepten kunnen wij bouwen, ook werken wij volledig op maat. Welke voorkeur u ook heeft, we kunnen het voorzien. We starten steeds met een lege container die u zelf kan invullen en indelen. Materialen kunnen ook gekozen worden zodat het eindproduct volledig naar uw wensen is.

Boek een afspraak in ons atelier.

Containerconcepts ontwerpt eco-friendly bars en poolhouses door gebruik te maken van gebruikte zeecontainers. Wij bouwen deze om naar de wensen van de klant. Alles is mogelijk. Wij hebben reeds enkele containerbars geproduceerd, een container poolhouse, een container podium, een container garage en meer. Sinds kort gaan we ook het avontuur aan om container zwembaden te produceren.

Meer containerrealisaties:

  • All
Lookbook

Bekijk onze volledige brochure

Hoe gaan wij tewerk?

Volg het even mee!